User Tag List

Results 1 to 2 of 2

Thread: tranny/clutch?

  1. #1
    Newbie sjcobi4's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Baltimore
    Posts
    5

    Branch
    Army
    Status
    Served
    Served
    2007 to 2010

    Closest Installation

    Fort Meade
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default tranny/clutch?

    so i was driving home the other day when i noticed my rpms on my 95 wrangler started slowly climbing without pushing in the accelerator any. as the rpms went up i noticed more vibrations. then my radio shut off. when u shut off my radio while the car is running the PWR button stays illuminated to id easily at night. my radio went off and i stopped the car. i turned it off and tried to start it. starts easily but when i disengage the clutch after peutting it in first i go absolutley nowhere. i cants start it from second either... is this just a clutch issue or a tranny issue? i can leave the clutch pedal where it is and try to put it into first and it goes into first without any noise. normally u would hear gears grind and stall the engine... the only noise i hear is if i put it into reverse i can hear some gears clnkin... whats wrong?

  2. #2
    MODERATOR warrior's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    USA
    Posts
    3,810

    Branch
    Army
    Status
    Retired
    Served
    1965 to 1968

    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Sounds like your clutch disc or busted input shafts.
    If you don't give up---You will never fail.



    8th Combat Engineers (Sapper) (Vietnam 66)


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the MJ Supporter Membership for a little less than $0.06 a day and get more space, 2 MJ Stickers and no banners ads. [Check it out]