User Tag List

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: 06 Wrangler, spills gas every time I fill up

  1. #1
    Administrator miljeep's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Anchorage
    Posts
    10,370

    Branch
    Army
    Status
    Serving
    Served
    1997 to Present

    Closest Installation

    Fort Richardson
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default 06 Wrangler, spills gas every time I fill up

    Not sure when exactly it started, but I do know it was after the body lift install. Every time I go to top off the tank, the auto shut off on the pump does not work and gas shoots out all over. Even if I try to click the gas gas just a little as I can hear it getting full, it still spills out. Someone suggested that something may have got pinched when I added some stuff this past coupls of months, but I was just wondering if anyone had this problem before and maybe what the cure was if any.

  2. #2
    Member Pacifier's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Warrenton
    Posts
    537

    Branch
    Marine Corps
    Status
    Served
    Served
    1992 to 1996

    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Buy Diego's Jeep, that should fix the problem
    BUY, SALE & TRADE ANYTHING 4x4

    Diego's Deals

  3. #3
    Administrator korisu56's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Ft Gordon
    Posts
    11,020

    Branch
    Army
    Status
    Serving
    Served
    2003 to Present

    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I'm having the opposite problem. When I put my 3" BL on a long time ago, I had to extend the tube. When I took it back off, I didn't shorten it. It's kinked and takes me FOREVER to fill up.

  4. #4
    The Texan TexCJ7's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Madisonville
    Posts
    704

    Branch
    Army
    Status
    Served
    Served
    2004 to 2008

    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    the pump not shuting off is not your jeep its the pump no telling what you added to make it do that its hard to keep up with your add ons
    2012 kawasaki Teryx4

    Sold-85 CJ7, 6 inch lift, siting on 36's, welded rear, lots of drain holes

    Sold-93 YJ, 4.0,

  5. #5
    Administrator korisu56's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Ft Gordon
    Posts
    11,020

    Branch
    Army
    Status
    Serving
    Served
    2003 to Present

    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by TexCJ7 View Post
    the pump not shuting off is not your jeep its the pump no telling what you added to make it do that its hard to keep up with your add ons
    That's a semi-burn?

  6. #6
    Snow Jeeper treefrog's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Benton
    Posts
    177

    Branch
    Army
    Status
    Retired
    Served
    1986 to 2012

    Closest Installation

    Little Rock AFB
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I bet you have a hose clamp or something loose or a hose isn't seated right. If the tank can't build up pressure when filling up, the pump won't kick off by itself.
    Just my 2 cents.
    treefrog

  7. #7
    aussie locked 03Sahara's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Mineral, Va
    Posts
    334

    Branch
    Army National Guard
    Status
    Serving
    Served
    1997 to Present

    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I agree with tree frog......put a body lift on a 1997 ranger and had the same problem the filler hose had pulled up and broke the seal.....
    Evil is allowed to triumph in the world only when good men stand by and do nothing.....Edmund Burke

  8. #8
    Administrator miljeep's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Anchorage
    Posts
    10,370

    Branch
    Army
    Status
    Serving
    Served
    1997 to Present

    Closest Installation

    Fort Richardson
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by TexCJ7 View Post
    the pump not shuting off is not your jeep its the pump no telling what you added to make it do that its hard to keep up with your add ons
    but, it's every pump. On post, off post, it does not matter.

  9. #9
    The Texan TexCJ7's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Madisonville
    Posts
    704

    Branch
    Army
    Status
    Served
    Served
    2004 to 2008

    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    i dunno, take it to k-fed, but let me guess now your going to get a super duper awsome gas tank
    2012 kawasaki Teryx4

    Sold-85 CJ7, 6 inch lift, siting on 36's, welded rear, lots of drain holes

    Sold-93 YJ, 4.0,

  10. #10
    Administrator miljeep's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Anchorage
    Posts
    10,370

    Branch
    Army
    Status
    Serving
    Served
    1997 to Present

    Closest Installation

    Fort Richardson
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Nope, I am broke now. No more mods in 2008. Gotta wait until 2009 or my wife will kill me.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the MJ Supporter Membership for a little less than $0.06 a day and get more space, 2 MJ Stickers and no banners ads. [Check it out]