User Tag List

Results 1 to 2 of 2

Thread: Overdrive problem...

  1. #1
    Indecisive servicemember medicbear's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Clarkston
    Posts
    1,153

    Branch
    Army
    Status
    Serving
    Served
    2001 to Present

    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Overdrive problem...

    Threw a rod in my 96 ended up having to replace it with a renix.. (no big deal) is running kinda crappy afterward surging and hesitation (on occasion) and bucked/surged when overdrive was engaged ran fine when out of overdrive... Have a rough idle but i figure thats because either one or both of my 02 sensors is bad (scanner said sensor 1 bank 2) and there is a noise kind of like a spray cans rattle spinning under neath also.... Any ideas? Dont think the o2 sensors could cause this. When he changed the engines we gave it all new seals, gaskets, full tune up.... Plugs, cap etc....
    2001-2005 Air Force Medic, 2005-2006 Navy Corpsman, 2007-Present Army Medic/Chaplains Asst.

  2. #2
    Indecisive servicemember medicbear's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Clarkston
    Posts
    1,153

    Branch
    Army
    Status
    Serving
    Served
    2001 to Present

    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    anyone?
    2001-2005 Air Force Medic, 2005-2006 Navy Corpsman, 2007-Present Army Medic/Chaplains Asst.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the MJ Supporter Membership for a little less than $0.06 a day and get more space, 2 MJ Stickers and no banners ads. [Check it out]